Aroma ei preferată:

CAFEA

Pentru un plus de energie, şi pentru zilele în care nu apuc nici măcar să-mi beau cafeaua de dimineaţă.

Monica Creţu

MONICA CREŢU - ARHITECT

Monica Creţu – Arhitect

Viaţa unui arhitect e destul de haotică, iar pentru a-mi transforma proiectele în realitate, felul în care îmi folosesc timpul este extrem de important. Totuşi, la fel de important este să-mi menţin energia şi funcţionalitatea, de aceea Saturo este pentru mine un mod rapid şi eficient de a mă reîncărca.

Creativitatea e o parte importantă din meseria mea, însă succesul proiectelor pe care le gândesc depinde foarte mult şi de felul în care îmi organizez timpul pentru a găsi soluţii pentru toate fazele unui proiect.

Pentru că jobul de arhitect se desfăşoară într-o continuă alergătură între întâlnirile cu clienţii şi şantiere, iar munca la birou tinde să se prelungească mai ales înaintea predărilor de proiecte, meseria mea mă obligă să renunţ la confortul unei alimentaţii corecte.

Fiindcă mi-e foarte greu să întrerup ceea ce fac, de multe ori ratez masa de prânz, iar Saturo mă salvează de ceva timp de această problemă. Îmi place că nici măcar nu trebuie să plec de la calculator! Ca alternativă la tot ce înseamnă junk-food sau, de multe ori, la sărit peste mese, Saturo e şi rapid, şi sănătos, şi are un gust de care deja m-am îndrăgostit.

s