Aroma lui preferată:

ORIGINAL

Are tot conținutul nutrițional al unei mese complete, dar e gata de băut, e rapid. Îl văd mai bun decât orice altă variantă de masă rapidă de pe piață.

Bogdan Geamănu

Antreprenor şi proaspăt tătic

Bogdan – Antreprenor

E greu să conduci un business în România, mai ales unul de volum. Este şi mai greu să rămâi tot timpul în topul preferinţelor clienţilor. Dacă pui peste asta şi noul job de tată, atunci e destul de clar ce se întamplă cu timpul disponibil.

Sincer, de luni bune nu am aproape niciodată vreme să-mi mănânc prânzul. Este fie pe fugă, fie deloc. În ultima perioadă, aici a intervenit Saturo. E cea mai bună alegere din punctul ăsta de vedere. Are tot conținutul nutrițional al unei mese complete, dar e gata de băut, e rapid. Îl văd mai bun decât orice altă variantă de masă rapidă de pe piață.

În businessul meu, să nu-mi ating în fiecare zi obiectivele înseamnă să pierd clienți. Nu există de prea multe ori să pot lăsa pe mâine. Așa că dacă se întâmplă să n-am timp de mic dejun sau de prânz, prefer oricând un Saturo în loc de sandviș sau covrig. Cu Saturo știu că am toți nutrienții de care am nevoie la o masă și că este echilibrat. După 30 de ani nu e așa ușor să te menții și fit…

s