POLITICA DE LIVRARE A PRODUSELOR SATURO.RO

Prezentul document reprezintă termenii și condițiile de livrare a produselor de pe site-ul SATURO.RO. Orice livrare de produse de pe acest site va fi efectuată în concordanță cu prezenta politică de livrare a produselor. Orice comandă va fi realizată în conformitate cu această politică și cu legislația aplicabilă în vigoare.

I. DEFINIȚII

1. SATURO.RO denumit în continuare și „MAGAZIN”;
2. Mărfuri disponibile în Magazin denumite în continuare și „MĂRFURI” sau „MARFA”;
3. Utilizatorul Magazinului SATURO.RO – denumit în continuare și „CLIENT”;
4. BRANDS & PEOPLE SRL denumit în continuare și „ADMINISTRATOR”;

II. LIVRAREA ŞI RECEPȚIONAREA MĂRFURILOR

1. Mărfurile sunt livrate la adresa indicată de către Client în comandă. Termenul estimativ pentru livrarea Mărfurilor este stabilit în rezumatul comenzii, înainte de confirmarea de către Client a plasării comenzii prin tasta “Trimite comanda”.

2. Timpul prevăzut pentru livrarea la Client, la livrarea prin curier, este de 5 zile lucrătoare din ziua următoare trimiterii coletului. Termenul integral, maxim, de realizare a comenzii nu ar trebui să depăşească 7 zile lucrătoare şi în niciun caz nu va depăşi 20 zile de la data încheierii contractului de vânzare. Începerea realizării comenzii poate fi întârziată până la momentul înregistrării în contul bancar al Magazinului al preţului vânzării (şi eventualelor costuri cu livrarea), în cazul alegerii de către Client al formei de plată în avans prin internet (adică prin serviciul de plată online sau printr-un transfer on-line obişnuit).

3. Mărfurile sunt livrate la adresa indicată de pe teritoriul României de către firma de expediţie Urgent Cargus SA. Taxele pentru livrarea produselor se indică în procesul de plasare a comenzii. Magazinul facilitează şi preluarea Mărfurilor în magazine staţionare, indicate la pct. 6 şi următoarele.

4. Toate trimiterile sunt asigurate de firma de curierat Urgent Cargus SA.

5. Comenzile cu o valoare de peste 180.00 (în litere: unasutăoptzeci) RON sunt gratuite. În celelalte cazuri, costul de expediere a Mărfurilor achiziţionate, în cuantum de 10 (în litere: zece) RON pentru o singură sticlă, în cuantum de 12 (în litere: doisprezece) RON pentru 6 sticle este suportat de către Client, lucru despre care este informat tot înainte de confirmarea comenzii plasate. La fiecare produs expediat se ataşează dovada achiziţionării (bon fiscal sau factură fiscală).