Despre Saturo

 • Ce e Saturo și pentru cine e recomandat?

  Saturo e prima masă gata de băut din România. Conţine 25% din vitaminele şi mineralele de care ai nevoie într-o zi, într-un format simplu, eficient, complet. Saturo poate înlocui oricare dintre mese, fiind o soluţie perfectă pentru dimineţile în viteză şi zilele aglomerate.

 • Unde este produs Saturo?

  Saturo este 100% produs și ambalat în Austria, într-o facilitate de ultimă oră, în concordanță cu cele mai riguroase norme de producție alimentară din Uniunea Europeană, certificată conform standardelor ISO 9001.

 • Informații nutriționale

  O sticlă de Saturo conține 500 kcal, din care 27 de vitamine și minerale, 5-7 g fibre, 2 g grăsimi saturate și 11,5 g zaharuri.

  Apă, maltodextrină, izolat de proteine de soia, ulei de floarea-soarelui cu conținut oleic ridicat, pudră de cacao (2%), izomaltuloză*, ulei de canola, fosfat tricalcic, fosfat de magneziu, citrat de potasiu, fluorură de sodiu, sulfat de zinc, selenit de sodiu, clorură de crom, sulfat de mangan, iodit de potasiu, molibdat de sodiu, vitaminele A, D, K, C, B1, B2, B6, B12, niacină, acid folic, biotină, acid pantotenic, amidon, izomaltooligozaharide; emulgator: lecitină de soia; stabilizatori: Gumă Gellan, Gumă Locust Bean; sare, aromă naturală; îndulcitor: sucraloză.

   https://saturo.ro/wp-content/uploads/2017/12/Saturo-informatii-nutritionale-Ciocolata.pdf

 • De ce IZOMALTULOZĂ?

  Izomaltuloza obținută din sfeclă roșie aduce nu doar dulceața naturală, dar și o eliberare de lungă durată a energiei. Spre deosebire de zahăr, izomaltuloza asigură o creștere și descreștere înceată a nivelului de glucoză.

 • Care este termenul de expirare Saturo (deschis sau sigilat)?

  O sticlă de Saturo sigilată poate fi consumată în termen de 9 luni de la data fabricației. Termenul de expirare se poate găsi ștanțat pe gâtul sticlei.

  După desigilare este recomandat ca Saturo să fie ținut la rece și consumat în 24 de ore.

E Saturo potrivit pentru mine?

 • De ce să nu mănânc pur și simplu "mâncare adevărată”?

  Nu e atât de simplu precum pare să mănânci “mâncare adevărată”. Este destul de dificil să te asiguri că vei consuma nutrienții de care corpul tău are nevoie într-o zi. România se situează sub media est europeană în ceea ce priveşte obezitatea, dar incidenţa bolii creşte destul de rapid, fiind cu 14% mai mare decât în 1990. Potrivit unui studiu făcut de Nielsen CEE, 55% din populaţia Românei este supraponderală. Iar supraponderabilitatea poate duce la diabet, boli de inimă sau ale sistemului digestiv. În cazul multor persoane, nu vorbim despre neștiință, ci despre lipsa timpului. Saturo este o soluție pentru astfel de situații. În loc să consumați fast food sau mâncare nesănătoasă, neechilibrată, puteți alege o soluție rapidă, gustoasă și sănătoasă.

 • Prin ce diferă Saturo față de alte soluții de mâncare procesată?

  Valoarea nutrițională a unei mese, indiferent dacă este preparată într-o fabrică, într-un restaurant sau în propria bucătărie, stă exact în calitatea și proporția nutrienților pe care îi consumăm. O cutie cu tăiței instant nu este nesănătoasă pentru că nu are o serie de nutrienți, ci pentru că are în exces sare, colesterol și grăsimi saturate. Și, folosind același exemplu, tăițeii nu sunt nesănătoși doar pentru că au fost făcuți într-o fabrică. Ce face Saturo diferit față de alte soluții de mâncare procesată este că a fost gândit special să aducă un echilibru în nutrienți și a folosit ingrediente cu origine naturală bio și nemodificate genetic.

 • Cum se consumă Saturo, rece sau cald, poți să adaugi alte ingrediente?

  Se recomandă consumul de Saturo rece. Cei mai mulți consumatori folosesc Saturo ca un substitut a una sau două mese pe zi și poate fi combinat cu mesele convenționale.

 • Sunt însărcinată, pot consuma Saturo?

  Nu este recomandat femeilor însărcinate sau care alăptează (30 mg cofeină/100 ml).

 • Este Saturo recomandat copiilor?

  Saturo nu este ideal în dieta copiilor din două motive: copiii au nevoie, în primul rând, de mese solide pe care sistemul lor digestiv în dezvoltare să le digere, iar proporțiile nutrienților dintr-o sticlă de Saturo sunt gândite pentru o persoană adultă, calculând cât ar trebui acesta să consume la o masă. Sunt mult mai greu de calculat în cazul copiilor care au nevoie de un aport nutrițional diferit, ținând cont de o serie de factori.

Dieta si nutritie

 • Ce gust are Saturo?

  Saturo este produs în 3 arome delicioase, fiecare cu o semnătură proprie.

  Saturo Chocolate

  Saturo Chocolate conține arome naturale din cacao de înaltă calitate, fără lactoză, fără gluten și este un produs vegan!

  Saturo Original

  Este subtil, cu o textură fină și gust natural (ca de cereale) de care nu ai cum să te saturi. Și am reușit să avem acest produs chiar fără să adăugăm zahăr, îndulcitori sau arome artificiale.

  Saturo Coffee

  Îmbogățit cu 150 mg de cofeină organică, acest Saturo este soluția atunci când vrei puțin mai mult de la o masă. Cu acest sortiment, îți poți începe ziua cu mai multă energie și o senzație de sațietate care te ține între 3 și 5 ore.

   

 • Sunt vegan, e Saturo potrivit pentru mine?

  Saturo este 100% vegan, din ingrediente nemodificate genetic. Proteina este luată din soia și nu are niciun compus de origine animală.

 • Care este doza recomandată de Saturo?

  Saturo poate cu ușurință înlocui una sau două mese pe zi în funcție de profilul nutrițional al fiecărui consumator. Dozele recomandate pot varia în funcție de activitățile desfășurate și metabolismul fiecărui consumator.

s