Atunci când nu trebuie să te mai gândești de fiecare dată la ce să mănânci, ai mai mult timp să te concentrezi pe lucrurile cu adevărat importante.

Ca să ne înțelegem din start, Saturo nu încearcă să-ți înlocuiască mâncarea preferată. Ideea este să nu mai fii nevoit să faci compromisuri când vine vorba de sănătatea ta.

Cum incluzi Saturo în dieta ta

Toți trăim momente în care nu avem timp de mic dejun sau de orice altă masă, iar ziua de muncă e plină de întâlniri și task-uri. Ne-am obișnuit să mâncăm ceva în grabă sau să uităm pur și simplu ora mesei. Saturo a fost gândit să te scape de acest compromis. Atunci când nu trebuie să te mai gândești de fiecare dată la ce să mănânci, ai mai mult timp să te concentrezi pe lucrurile cu adevărat importante.

Ca să ne înțelegem din start, Saturo nu încearcă să-ți înlocuiască mâncarea preferată. Ideea este să nu mai fii nevoit să faci compromisuri când vine vorba de sănătatea ta.

Îți recomandăm să începi ușor, pas cu pas. Organismul are nevoie să se obișnuiască cu noul tip de hrană. Fie că înlocuiești o masă nesănătoasă cu Saturo sau îl folosești ca gustare, corpul tău poate reacționa în diferite feluri. Acest lucru nu înseamnă că nu tolerezi produsul, ci că ai doar nevoie de un timp de adaptare.

Este de preferat să începi cu un singur Saturo pe zi în primele 3-5 zile, urmând să mărești gradat cantitatea, dacă este necesar.

Fie că-ți vei începe ziua cu Saturo Cafea sau că îți vei înlocui masa de prânz cu oricare altă aromă, important e să identifici ce produs ți se potrivește cel mai bine. Sau ce combinație de produse... Pentru că le poți mixa. La propriu.

Iar dacă ești genul de persoană care merge regulat la sală, nu uita că Saturo reprezintă o sursă grozavă de nutrienți, putând fi consumat atât înainte, cât și după antrenament. Ba chiar și în timp ce-ți faci exercițiile fizice.

s