Saturo are un gust delicios. Comparativ cu alternativele competitorilor, varianta cu ciocolată în particular are o textură și un gust grozav.

SATURO A LUAT PREMIUL ÎNTÂI LA CATEGORIA CEA MAI BUNĂ BĂUTURĂ SPORTIVĂ A ANULUI 2017.

SATURO - CEA MAI BUNĂ BĂUTURĂ SPORTIVĂ A ANULUI 2017

Compania Saturo RTD (Austria), producătorul Saturo, a câștigat acest premiu în 2017, în cadrul Sports & Active Nutrition Summit, în Amsterdam, Olanda.

Claire Nuttall, Founder, Brand Incubator, a explicat verdictul juriului: „Saturo are un gust delicios. Comparativ cu alternativele competitorilor, varianta cu ciocolată în particular are o textură și un gust grozav. Și te face cu adevărat să simți că îți hrănești corpul. Un design bun, mult mai modern decât alternativele din piață, care sunt mai degrabă legate ca imagine de populația în vârstă decât de lifestyle-ul modern. Saturo este o abordare modernă la mâncatul sănătos în mișcare, dacă se întâmplă să sari peste mese. Te face să te simți plin cu adevărat, fără să te simți greu, și într-un mod foarte simplu.”

Toată echipa Saturo este încântată de decizia juriului și de faptul că au apreciat așa de tare Saturo. CEO-ul Saturo, Hannes Feistenauer, a comentat evenimentul: „Suntem mândri că am primit acest premiu, lucru care o să ne ajute încă o dată să subliniem focusul nostru pe produse de înaltă calitate și user experience. Mulțumim întregii echipe pentru oportunitatea oferită, aceea de a împărtăși lumii produsele, valorile și viziunea noastră.”

s