Am pus cap la cap știința privind necesarul nutrițional, ce putem oferi într-o sticlă şi ingredientele esențiale, sănătoase și sustenabile. Totul fără a face niciun compromis la calitatea produsului și valoarea nutrițională.

Saturo este unul din primele produse de tip ready to drink din Europa şi primul de acest fel din România.

IDEEA, MISIUNEA ŞI POVESTEA SATURO

Lume, îți prezentăm Saturo!

Saturo este prima băutură de tip ready to drink cu trei arome și gust delicios din Europa și prima din categoria sa care intră pe piața din România. Saturo a fost înființat în Austria, unde a fost fondat de Hannes Feistenauer (CEO), Joerg Hauke (CMO) și Kambis Kohansal Vajargah (Membru Fondator). Saturo se diferențiază de alte produse ready to drink direct din sticlă (nu vei avea nevoie de prafuri sau de shakere).

Soylent Green much?

Soluții alimentare care vin dintr-o sticlă, dintr-un tub sau dintr-o pastilă par a fi scoase din filme. Însă, mai importantă decât forma este compoziția.

Saturo este despre echilibru și atenție. Ne-am asumat să oferim o alternativă sănătoasă pentru o masă completă, aşa că am pus cap la cap știința privind necesarul nutrițional, ce putem oferi într-o sticlă şi ingredientele esențiale, sănătoase și sustenabile. Totul fără a face niciun compromis la calitatea produsului și valoarea nutrițională.

Cuvântul cheie: responsabilitate

Mâncarea solidă are rolul ei în alimentație și puține lucruri sună mai bine decât un grătar în aer liber, fie că este cu legume, carne sau pește. Iar mâncarea aduce cu sine și un anume ritual: mese de sărbători cu familie și prieteni sau cina cu familia, când se povestesc întâmplările de peste zi.

Însă obiectivele fiecăruia sunt clare, chiar dacă țin de dietă, de obiective profesionale sau de priorități care pot sta în calea unei mese obișnuite. De aceea, Saturo este o soluție sănătoasă, echilibrată și responsabilă, care te ține departe de fast-food sau alte alimente care amăgesc foamea, dar care conțin calorii goale.

s