O masă gata de băut este soluţia sănătoasă, convenabilă şi eficientă, pentru că îţi oferă toţi nutrienţii necesari şi poți să o ai cu tine oricând, inclusiv la întâlniri, în mașină sau pe birou, fiind ușor de transportat în geantă sau în ghiozdan.

CE ESTE DE FAPT O MASĂ GATA DE BĂUT

Ce este de fapt un ready to drink meal?

„With great power, comes great responsibility”, spune o vorbă bună din popor. Și noi credem la fel, mai ales că nu subestimăm importanța și puterea nutriției din viețile noastre.

O masă gata de băut (ready to drink meal sau ready to drink food) este o alternativă la masa obisnuită și credem că ar trebui să răspundă unui obiectiv sau unui context al consumatorului. Fie că este vorba de un obiectiv de dietă sau sport sau unul profesional.

Știm cât de multă energie trebuie să investești într-o alimentație corectă. Mai ales dacă luăm în calcul planificarea și costurile. Este un motiv pentru care de multe ori alegem fast food, chiar dacă nu ne dorim în mod deosebit.
Dar pentru a înțelege când intră un ready to meal în rol, trebuie să înțelegem ce conține.

Te sperie ceea ce nu înțelegi, dar poate fi de fapt foarte simplu

Fiecare sticlă conținte 25% din necesarul zilnic de proteine, carbohidrați, lipide, fibre, vitamine și minerale. Saturo nu are adaos de zahăr sau arome artificale, fiind mult mai puțin dulce față de alte produse tip suplimente sau shake-uri proteice de pe piață. Iar asta se datorează isomaltulozei obținute din sfeclă roșie. Substanța aduce nu doar dulceața naturală, dar și o eliberare de lungă durată a energiei. Spre deosebire de zahăr, isomaltuloza asigură o creștere și descreștere înceată a nivelului de glucoză.

Proteina din soia are un profil de aminoacizi optim, iar o sticlă conține 25 g de proteină. Pentru că nu folosim niciun ingredient de origine animală, Saturo e vegan și fără lactoză.

Uleiurile cu conținut bogat de grăsimi monosaturate din floarea soarelui și canola sunt considerate superioare celor care conțin grăsimi polisaturate sau trans. În plus, ele au omega 3 și 6, acei importanți acizi grași.

***

Saturo este soluția pentru tine atunci când ai puțin timp. Este important să nu faci compromisuri, mai ales când vine vorba de alimentație. Iar atunci când obiectivele tale sunt clare, o alimentație deficitară nu te ajută.
Saturo este convenabil pentru că poți să îl ai cu tine oricând, inclusiv în întâlniri, în mașină sau pe birou și este ușor de transportat în geantă, ghiozdan sau buzunar.

Dacă vreți, însă, o dietă strictă cu Saturo, vă recomandăm să verificați înainte cu medicul vostru dacă, pe un termen mai lung, compoziția vi se potrivește.

s